2016 Baharının Makyaj Trendleri

2016 baharının makyaj trendleri

CANAN ÇİFTÇİ

 

 

M.A.C COSMETICS MAKYAJ UZMANI CANAN ÇİFTÇİ’NİN 2016 BAHAR MAKYAJI İÇİN ÖNERİLERİ

 

2016 Baharı muhteşem renkleriyle bizlerle… Podyumlardaki cıvıl cıvıl renkler kadar, yüzümüzdeki tonlar ve makyaj trendleri de çok önemli. Sizler için M.A.C Cosmetics’in Makyaj Uzmanı, aynı zamanda Kaş Tasarımı ve İfade Danışmanı olan Canan ÇİFTÇİ ile bir röportaj gerçekleştirdik. Canan ÇİFTÇİ 2016 baharının makyaj trendleri ni sizler için anlattı.

2016 Baharının Makyaj Trendleri

İlkbahar ve yaz döneminde güzellik ifade özgürlüğü ve özgürlükle fark edilmek ön planda. Bunu da metalik göz ve dudak makyajı gibi cürretkar dokunuşlarla sağlayabilirsiniz. Metalik tonlu rujlar ve hafif simli gri metalik tonlarında farlar ile bu görünümü sağlamak mümkün. İfade özgürlüğünün yansımasını aynı zamanda doğal makyaj teknikleri ile de sağlayabiliriz. Ya da ”The No Make-Up Look” şeklinde adlandırılan görünüşle de bunu sağlayabiliriz.

Minimalist Etki

Minimalizm güzellik ve trendlerde kendini hissettiriyor. Sac ve makyaj unutulmuş  kadar doğal bir halde karşımıza çıkacak. Gözlerde sadece far, ya da sadece eyeliner etkisi var. Yani bunlar asla birlikte değiller.

nomakeuplook

Kaşlar

Kaşlarımızı doğal haline bırakmak oldukça ön planda olacak. Artık doğal kemerli kaşlar daha seksi ve iddialı görünmemizi sağlıyor. Morumsu ve pembe tonlarında bir göz makyajıyla karşımıza çıkacak kalın kaşlar ( alınmamış görünümde)  oldukça çekici görünüyor. Bu görünümde kadınlara daha güçlü bakışlar veriyor.

 

metalik makyaj

Read More...