2017 Bahar Ayakkabı Modası

2017 Bahar Ayakkabı Modası

2017’nin baharına merhaba derken karşımıza yeni nesil ayakkabı modelleri çıkıyor. Hem yazlık hem de kışlık botlar arasında yeni bir dönüşüme uğrayan 2017 bahar ayakkabı modası bildiğimiz klasik standarttan biraz daha farklı.

2017 Bahar ayakkabı modası nda karşımıza yavaş yavaş açık ayakkabılar çıkmaya başlıyor. Kapalı bot ve çizmelerden ziyade ön ucu ya da topuk kısmında başlayan açılmalar ayakkabılarda yeni bir modellemeye yol veriyor. Aşağıda yeni 2017 bahar ayakkabı modası örneklerini görebilirsiniz.

 

2017 bahar ayakkabı modasında renkli ve kumaş desenlerde yer alıyor. Sandalet ve topuklu ayakkabılarda kumaşların entegresini sıklıkla görüyoruz.Aşağıda örnekleri mevcuttur. Channel , Miumiu bu modayı sıklıkla kullanan markalardır.

2017 bahar ayakkabı modası nda tüylü ayakkabılarda yer almakta. kış ve yaz sembollerini simgeleyen kombinler aşağıda yer almaktadır. Sandaletlere ve açık ayakkabılarda oldukça fazla tüy kullanımı mevcut. Tüyler çeşitli renkli uygulamalarla ayakkabılarda uygulanmış. Modelleri fazlasıyla şıklaştırdığını ve farklı bir tarz verdiğini görüyoruz.

 

Son olarakta 2017 bahar ayakkabı modası na yen eklenen önü kapalı terlik modelleri. Deri ve çiçek desenlerinin yaygın olduğu bu modeller bahara damgasını vuracak.  

 

Read More...